Meditasi: Day 61

Assalamualaikum hi inche artist

Nak bagitahu ni. Tadi i ada apply meditation for the first time.Smbil bgi makan kucing, pastu ada jugak pokok Dan bunyian burung. Awal pgi kanEffect dia. Saya jadi tak ngantuk walaupun tidur lmbt smlam. Cuma pukul 10 saya tertewas juga. Tapi memang ada perubahan positive. Buat kerja rasa lebih yakin dan yakin je Tuhan bagi rezeki. Dah takde masa nk bndingkan kejayaan org lain dgn diri sendiri. Hahah.

Tq inche hujan!

5/7/2017

.

Ini kisah peminat i ^_^ 1st time dia buat meditasi.

I minat dia tulis yang ni.

~ “Dah takde masa nk bndingkan
kejayaan org lain dgn diri sendiri”..

.

Meditasi boleh hilangkan fikiran “As Below”.

~ Bandingkan diri
~ Mengata orang
~ Bersaing
~ Sangka buruk
~ Rasa diri tak boleh berjaya
~ Rasa alam ini tidak adil
~ Rasa diri tidak bagus
~ Rasa diri selalu bernasib malang

.

Dengan meditasi pemikiran u akan jadi “As Above”.

~ Bersyukur
~ Appreciate
~ Thankfully
~ Peace of mind
~ Unconditional love
~ Positive
~ Vision
~ Full of love
~ Spirit & soul
~ U akan rasa seolah-olah ruang kejayaan terbuka
~ U akan rasa seolah-olah kejayaan itu dibawa kepada diri u
~ U akan rasa inner u meningkat setiap hari
~ U akan rasa life u berkembang setiap hari
~ U akan rasa perjalanan bisnes very smooth (sebelum ni sangkut2).
~ U akan rasa setiap hari semakin dekat dgn 101 impian
~ U akan mula dapat pembaca yang ideal
~ U akan mula dapat client yang ideal
~ U akan mula dapat agent yang ideal
~ U akan mula dapat network yang ideal
~ U nak tahu fasal gold, info yang berkualiti tu senang je datang
~ U nak tahu fasal rumah, info yang berkualiti tu senang je datang
~ U punya mood nak share fasal bisnes sangat smooth dkt wall
~ Idea yang u fikir sangat berkualiti
~ Spirit u go deeper
~ Penulisan u mula go deeper
~ Life u akan jadi totally “As Above” > Semua yang baik berlaku

.

Mata Sains

Ini berlaku bila konsisten meditasi > Mind Wave u jadi Align

Bila wave u align, everything jadi align

.

Orang yang hidup dia banyak masalah bertimpa-timpa

Ini sebab wave dia serabut

Setiap hari life dia makin serabut

Semakin hari semakin banyak situasi serabut berlaku dalam hidup

.

Ini semua u akan experience bila apply meditasi 41 minit ++

Permulaan u start dengan 11 minit

Next 6-12 bulan upgrades kepada 21 minit dan seterusnya

.

Benda-benda ni semua dia xkan datang dengan cepat

Hanya selepas berbulan-bulan u apply meditasi 41 minit
baru u akan mula rasa life seperti “As Above”

.

Disiplin

1 minggu apply 3-4 kali (the best 6-7 days / week)

Kalau tak disiplin > tak perlu mimpi > u xkn dapat life As Above tu

“As Above” –> Ini hanya untuk yang sudah ada disiplin.

.

Disiplin termasuk

Focus & Maintain Your Focus

Kembangkan 7 asset / paip wang berterusan

1. Blog
2. Senarai pelanggan
3. Selling knowledge
4. Meditasi pernafasan
5. Community
6. Gold
7. Outsource

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.