Diri Yang Positif Akan Menarik Perkara Yang Positif

Fikirkan dua perkara di bawah:-

  • Orang yang positif akan menarik perkara yang positif.
  • Orang yang negatif akan menarik perkara yang negatif.

Bagaimana dengan keadaan hidup anda sekarang sepanjang dua tahun yang lepas? Banyak berlaku perkara yang positif atau sebaliknya?

Perkara yang positif itu bukanlah statik atau kadang-kadang berlaku sahaja, tetapi positif berlaku dan terterusan berlaku sepanjang hidup dua tahun yang lepas.

Atau adakah kehidupan anda kadang-kadang positif, kadang-kadang negatif, berkara ini silih berganti tanpa ada mampu mengawalnya?

Formula asas dalam mendapai kejayaan dan kekayaan:-

  • Think + Feel + Action = Result

Untuk menjadi seorang yang berjaya, kesemua empat perkara di atas perlulah dikawal dengan sempurna, jangan ada sedikit pun walau salah satu menjadi negatif.

Jika anda tidak mengawal pemikiran, perasaan, dan tindakan, apa yang berlaku ialah jika banyak negatif, kehidupan anda banyak menjadi negatif.

Bagaimana pula dengan fokus terbesar anda dalam bisnes? Adakah berterusan pada perkara yang tepat atau anda masih mencari-cari formula untuk mendapat wang yang banyak?

Bagaimana untuk menjadikan diri kita positif agar diri kita menarik lebih banyak kekayaan dan kejayaan dalam hidup ini secara berterusan 24/7 dan tanpa henti?

Ya, perkara yang perlu anda latih ialah pada IQ (Think) + EQ (Feel) + AQ (Action) = XQ (Result) secara terus menerus tanpa henti.

Tanpa henti bukanlah bermaksud tidak boleh berehat sama sekali, tetapi pada kadar dan skala yang bersesuaian. Salah satu cara ialah dengan selalu tidur di hotel.

Laburkan sedikit wang, setiap 6 bulan ke arah 4 bulan ke arah 3 bulan ke arah 2 bulan ke arah 1 bulan 1 kali biasa-biasakan diri anda tidur di hotel yang mewah.

Apabila kita rajin blending-kan diri dengan suasana yang mewah, lama-kelamaan sel-sel diri kita akan bertukar menjadi sel-sel yang selesa dengan kemewahan.

Sel ini dan diri anda akan bercampur dengan gelombang-gelombang kemewahan seperti peluang, wang yang banyak, positif, sangka baik, kejujuran dan sebagainya.

Lama-kelamaan, bertahun-tahun berlalu, diri anda sendiri akan bertukar menjadi serasi dan selari dengan gelombang kemewahan tersebut.

Masihkah anda ingat pada report yang lepas?

  • Orang keluar kereta, orang fikir “Itu driver”…
  • Orang keluar kereta, orang fikir “Itu orang kaya”…

Kini anda telah tahu perihal dunia pemikiran dan sedikit sebanyak telah mengetahui bagaimana mengubah geombang diri agar menjadi lebih selari dengan G-20%.

Sedikit dari perkongsian ini mungkin telah membuka mata anda dalam menilai semula apa sebenarrnya maksud menarik kekayaan dan kejayaan.

Mungkin anda juga telah mula faham rupa-rupanya kekayaan dan kejayaan itu tidaklah 100% berkaitan dengan dunia bisnes semata-mata, tetapi lebih jauh dari itu lagi.

Dunia kekayaan dan kejayaan  melibatkan corak pemikiran, corak perasaan, corak tindakan, dan corak dalam menerima result yang bersesuaian dengan usaha anda.

Masih banyak lagi perkara yang perlu diberi perhatian supaya dapat mencapai status seperti ecover di bawah.

Lihat dengan teliti ecover di bawah.

unnamed

Untuk duduk di kerusi G-20%, banyak pelajaran dan perkara yang perlu ada tahu.

Fikirkan secara mendalam mengapa orang kaya ada persamaan GOLD + SAHAM + PROPERTY?

Itu semua adalah sesuatu yang boleh dipegang dan boleh dirasai atau boleh dilihat dalam bentuk digital.

  • Tetapi bagaimana dengan pemikiran, emosi, dan tindakan (kerja keras) yang bertahun-tahun kita tidak pernah nampak?
  • Bagaimana pula dengan pemikiran mereka dalam mengawal kewangan?
  • Apa yang mereka fikir sebelum wang masuk?
  • Bagaimana mereka membelanjakannya?

Semua perkara itu anda BOLEH mencapainya apabila tahu perkara-perkara yang orang kaya tidak mahu ceritakan kepada anda selama ini.

Kajian ini khusus dilakukan supaya kita dapat mencontohi sedikit demi sedikit sehingga gelombang diri kita akhirnya menjadi selari dan serasi dengan dunia G-20%.

Apabila anda apply secara berterusan……

Dengan asbab. Selepas ini wang mencurah-curah akan datang dalam hidup anda juga. Download ESM versi penuh dan dapatkan lebih banyak keadah untuk mencapai tujuan kekayaan dan kejayaan dalam hidup.

Klik sini à ESM – Versi Penuh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.