7 Tip Menjadi Magnet WANG!

mm

Adakah anda berminat menjadikan hidup sebagai magnet wang? Sudah lama tahu, dengar, mungkin ada yang apply, tapi kurang menjadi.

Di sini ada 7 kaedah mudah yang anda boleh apply, dan ianya menjadi. ^_^


1. S/N 9

+ Setiap kali u dapat duit, lihat nombor bersiri.
+ Last sekali ada No. 9 > simpan duit tu bawah tilam.
+ Then u sudah tidur atas duit.
+ Tujuan nombor tu = nak hantar message dekat minda.
+ Iaitu…. “saya ada duit” …
+ Niat, untuk peluang kekayaan dan kejayaan.

No.9 just nak bentuk aliran data yang unik dalam minda, boleh juga guna no lain 1,2,3,4,5,6,7,8 …. tak kisah .. yg penting kita nak 1 nombor sahaja .. ini intention yang kita nak .. itu yang akan attach .. ni also small manifest .. sebelum nak manifest yang besar2, manifest yang kecil2 dahulu. ^_^

 

 

2. Balang Kaca

+ Pakai balang kaca yang transparent (boleh nampak dalam).
+ Then letak dalam bilik yang senang u nak lihat hari-hari.
+ Penuhkan duit dalam balang tu.
+ Tujuan: Minda u akan detect “saya ada duit”…
+ Niat, untuk peluang kekayaan dan kejayaan.

3. 13 Doa

+ Cari 13 doa daripada hadith sahih, tentang rezeki.
+ Buat poster, tampal dekat dinding.
+ Barang daripada hadith, dia terlalu advance.
+ Structure ayat sangat bagus untuk aliran data dalam minda.

Contoh.

+ Ya, Allah, berilah aku kecukupan dengan rezeki yang halal.
+ Sehingga aku tidak memerlukan yang haram.
+ Da berilah aku kekayaan dengan kurniaMu.
+ Sehingga aku tidak memerlukan bantuan orang lain.
+ Selain dariMu.
+ [HR Ahmad]

Benda ini tidak berlaku serta merta, tapi slowly u punya
life akan menjadi miracle.

4. Unpredictable Income

+ You don’t get what you want you get what you are.
+ Peluang, sales, duit boleh datang macam magis.
+ Magis always ada disekeliling kita, u just need to believe.
+ Kenapa x ramai orang selalu dapat magis?
+ Reason dia internal > xda benda yang mereka dapat hold.
+ Simpan duit, balang kaca, gold dalam wallet, saving 10%.
+ Ini semua melatih habit diri untuk hold gelombang duit.
+ The moment u mula apply, banyak magis boleh berlaku.

5. Rezeki (Wang) Ada Di Sekeliling Kita

+ When you believe you will receive.
+ Wang / rezeki hampir dan terlalu hampir.

– Phone call > bisnes > wang
– Friends > bisnes > wang
– Facebook > bisnes > wang
– Email > bisnes > wang
– Jiran > bisnes > wang

+ Duit ni dia boleh datang dekat sekeliling macam magis.
+ Bila kita ‘betulkan’ gelombang diri, then magis akan muncul.

6. Air Garam Bukit

+ Garam bukit original warna hampir kepada coklat/merah.
+ Garam bukit tidak akan berwarna putih bersih.
+ Kebiasaan harga dia mahal sikit.
+ Kebiasaan harga mahal, ada sebab dia mahal.
+ Kalau mampu apply mandi air garam bukit.
+ Or, boleh juga permulaan pakai garam halus RM2 tu.
+ Bila u rajin apply, lama2 u akan rasa life u jadi berbeza.

7. Gold 10g Simpan Dalam Wallet

+ Awal2 dahulu i x perasan jumlah gram memainkan peranan.
+ Boleh mulakan dengan 1g.
+ Then usahakan dengan relax to achieve 1 dinar / 10g.
+ Letak dalam wallet, then magis akan mula muncul.

Gold1gX

 

m2

 

saving 10%

13690877_1261513960546036_823370500710412438_n

13912504_1278363752194390_6840665115997429982_n

gold

liza

gold.png

mm

 

Ini antara sekian banyak ‘pengalaman sebenar’ setelah menyimpan emas dalam wallet.

Rasa itu perlu wujud dahulu, dan kemudian hari-hari mendatang message itu akan berulang-ulang dalam minda, dari situ duit akan datang.

Apa yang kita fikir = Doa = Attraction!

Masalah rami orang ialah, CORAK BERFIKIR tak betul, tu sebab wang susah nak datang dalam hidup.

Jika pemikiran seperti Cikpuan di atas telah ada, nescara dengan sedikit sentuhan kehidupan akan berkembang dan terus menerus berkembang.

Magis demi magis akan mula muncul dalam hidup. ^_^

Dekat atas tu mostly untuk part INTERNAL.

Untuk EXTERNAL apply Red Audi Structure / SLM structure.

1. BRANDING
2. DATABASE
3. SOCIAL INTELLIGENT
4. LIFESTYLE
5. NETWORKING

Next 3-5-7 tahun, u punya life akan jadi berbeza.

#HaveFun 

* Picture: Google image.

 

Nota tambahan.

1. Email bersiri berkaitan Money Magnet.

~ http://i-moneymagnet.blogspot.my/

2. Blog berkaitan money magnet.

~ https://empirisiamm.wordpress.com/

3. Forum kajian money magnet.

~ http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=548619

4. Artikel Facebook – 01

~ Perlu simpan 10g gold dalam wallet.

5. Artikel Facebook – 02

~ Artikel dunia kekayaan akan datang dekat u

5. Artikel Facebook – 03

~ Mindset takut hilang (ada dua sebab kenapa)

6. Tag kajian money magnet di-facebok

~ #IAMM

7. Pastikan orang-orang sekeliling anda juga simpan gold dalam wallet. Dan magis demi magis akan akan muncul dalam hidup anda.

8. Artikel-artikel tambahan – update 10/12/2017.
.

~ Gold10gX (Klik sini)

~ Spiritual Money (Klik sini)

~ 13 Tip Money Magnet (Klik sini)

~ Rezeki Wang Ada Disekeliling (Klik sini)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

5 thoughts on “7 Tip Menjadi Magnet WANG!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.