I Am Money Magnet

amagnet01-2

 

Sekarang kita nak belajar tentang money magnet. ^_^

Rule #1 Kena ingat benda ni.

Untuk jadi money magnet, u perlu UPGRADES VIBRATION …
Ini bahasa sains. ^_^
Dalam bahasa lain,
  • > Uprades diri
  • > Upgrades aura
  • > Upgrades energy
  • > Upgrades gelombang

U kena faham macam ni, ^_^

  1. Bila vibration saya meningkat.
  2. Ramai pelanggan akan datang –> macam magik. ^_^
  3. aya perlu offer something digital/fizikal/service ..
Dalam kepala u, benda lain jangan fikir dahulu.
.

Fahamkan basic ni VIBRATION meningkat, duit akan datang.

Bila VIBRATION turun, duit akan menjauhi. ^_^
U faham benda ni pun sudah sangat bagus. Banyak duit akan datang, bila VIBRATION saya meningkat. ^_^  …
Bila u sudah faham benda ni, next kerja u ialah fikir soalan ni..
  • > “Macam mana nak UPGRADES VIBRATION diri” ….
Kenapa u kena fikir macam ni?
Sebab u da mula faham, bila VIBRATION meningkat duit akan datang macam magik, magis, and magic. ^_^
.
I as artist ^_^ design #IAMM base on this system. ^_^
.

Bila u sudah faham, ada 2 cara untuk upgrades vibration.

  1. Cleaning –> Jadi crystal
  2. Kerja-kerja upgrades.
Untuk upgrades vibration 90% adalah part cleaning gelombang. ^_^
Dan 10% sahaja pada part upgrades. ^_^
.

Untuk mudah faham,

  • Orang yang magnet diri dia kuat, dia tak perlu buat banyak kerja.
  • Touch sana sikit, touch sini sikit, terus jadi duit. ^_^
  • Orang yang vibration dia kuat, dalam hidup tak perlu terlalu bersusah payah untuk cari duit, mostly peluang tu datang sendiri.
.
Good news …

Meditasi = A part of it .. ^_^

So, daripada mata sains, kita tak tanya soalan,
  • “Macam mana nak cari duit?”…
Kita akan tanya soalan macam ni,
  • “Any idea how to be crystal?”….
Orang sains jumpa orang sains mereka akan kata macam ni,
  • “Any ‘new idea’ how to become a crystal?”….

Sebab orang sains ni faham,

Bila vibration meningkat, luck, magik, bisnes, money, blessing, akan terus-menerus meningkat. ^_^
  • Macam cerita i ( as artist ^_^ ) dgn kawan i Mr. Kenzo.
  • Kita orang x discuss tentang astral & otak tengah.
  • Sebab dua-dua dah familiar dengan itu barang.
.
Soalan yang i as artist ^_^ tanya ialah,
  • “Ada tak barang yang boleh mempercepatkan / membantu the process”…
Then kawan i tu cadangkan,
  • “U pakai the The Lord of the Rings”…. ^_^
Kenapa i as artist ^_^ tanya soalan macam tu,
Sebab bila kita faham basic, kita akan tanya soalan yang berbeza.
.
So, u as peminat i ( as artist ^_^ ) kena tangkap benda basic dahulu.
  • “Bila vibration diri meningkat duit, gold, diamond, akan muncul”…
.
Bila u sudah dapat tangkap benda ni, kerja u ialah fikir,
  • “Macam mana saya nak upgrades vibration diri saya?”…
.

Then i as artist ^_^ da cerita cara untuk upgrades vibration.

  1. 90% = Cleaning
  2. 10% = Activity upgrades
.
Dalam religious juga cakap benda yang sama right?
  • Dosa banyak —> Rezeki tidak mengalir … ^_^
Tapi here, i as artist ^_^ xnk cerita tentang religious, sbb da tulis #SMR.
.
#IAMM ialah daripada perspektif / kaca mata sains. ^_^
Dalam sains dia kata, a’ah la sains tu yang kata. ^_^
  • Bila gelombang diri u negatif, life u mostly akan jadi negatif.
  • Bila gelombang diri u positif, life u mostly akan jadi positif.
.
Vibration something yang kita tak boleh nampak dengan mata kasar.
Just kita boleh nampak,
  • “Symptoms and Signs of Disease sahaja”….
.

Then also kita boleh lihat mereka punya lifestyle …

Something macam, orang kaya semakin kaya / g20 ni apa dia buat?
  • + Activity yang kita boleh nampak.
  • + Activity yang kita tak boleh nampak.
.
Activity yang kita boleh nampak contohnya,
  • + Networking dia canggih ..
  • + Mereka jaga pemakanan, kesihatan,bersenam, dress etc….
.
Activity yang kita tak boleh nampak.

Mindset dia macam mana?

The best part mereka faham tentang skalar, bukan sahaja faham, malah mereka act as mereka benar-benar faham.
  • + Yang kecil cepat masa
  • + Yang middle, middle masa
  • + Yang besar, lama sikit …
Part lain ..
  • + Mereka ready untuk belajar new knowledge.
  • + Mind mereka lebih open terhadap perkara baru.
Benda-benda ni semua something yang u boleh baca dekat blog, video, magazine, tentang apa yang orang kaya buat.
.

The points is,

Apa yang mereka practice itu la yang membuatkan VIBRATION diri mereka menjadi tinggi and also MAINTAIN tinggi.
.
Banyak benda u kena buat sebenarnya untuk upgrades vibration.
Terutama part 90% / cleaning gelombang diri.
As i ( as artist ^_^ ) saying dekat forum,
  • ” 30-40 tahun u da hidup mengarut, nak ubah gelombang bukan senang “…
.
Last time masa reseach #IAMM juga sama,
U bukan sahaja susah nak ubah gelombang diri, tapi u juga terpaksa fight for you right dengan 101 perkara sekeliling.
  • + Persepsi
  • + Pengalaman
  • + Perspektif
  • + Environment
  • + Kawan
  • + Kawan fb
  • + Jiran
  • + Family
  • + Culture
  • + TV
  • + FB
  • + dll …
.

Kita punya culture / environment tidak menolak naik ke atas.

Sebaliknya semua “subliminal message” ialah supaya kekal dengan keadaan sedia ada.
  • + jangan berubah ..
  • + perubahan tidak pasti ..
  • + life u da bahagia sekarang …
Environment yang paling besar ialah diri kita sendiri. 30-40 tahun pengalaman hidup, mengatakan begitu.
Tiba-tiba En. Artist kata benda lain plak. ^_^
.
Mesti la kan,
.

Apa yang public faham, “orang kaya” ni keadaanya..

  • + Banyak duit ..
  • + Ada audi ..
  • + Ada holding ..
  • + Ada result
  • + Dressing dia canggih ..
  • + Looks macam style orang kaya …
.

Tiba-tiba u dapat satu poster,

  • “Orang kaya kerja dengan orang pakai pijama in the office”.. ^_^

14606361_1013024618809006_3133713336423636328_n

.

U punya minda memang susah nak terima

Sebab reality orang real kaya memang macam tu. U susah payah buat kerja. Orang kaya / g20 buat benda-benda mengarut jer … ^_^

Benda-benda mengarut tu, contohnya meditasi, kehkehkeh.. ^_^

Benda-benda ni u hanya akan faham bila u da masuk dalam dimensi tu. U akan mula melihat dunia dalam perspektif yang berbeza..

So, kunci kepada heaven is a u kena faham benda-benda basic. Bila vibration diri u meningkat, duit yang banyak akan datang.

The trick is … ^_^

.
Semakin banyak artikel dekat blog, vibration u semakin tinggi.
.
Why?
.
  • I as artist ^_^ x nak explain why … U buat dulu then u akan faham.

So u sudah tahu part 10% salah satunya tulis + blog = tulis blog. ^_^

tbc …

Belajar lebih banyak info tentang money magnet dekat sini.

~ https://empirisiamm.wordpress.com/
~ http://i-moneymagnet.blogspot.my/

~ At Facebook >>> #IAMM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.